Car service

BestDrive & AutoCrew

Onderhoud voor alle merken tegen de juiste prijs. 

BestDrive & AutoCrew slaan de handen in elkaar. Voortaan kan u in BestDrive Aarschot terecht voor het onderhoud van uw wagen. AutoCrew, de werkplaatsformule van Bosch staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kan bij ons terecht voor het klaarmaken voor de technische keuring, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. BestDrive Aarschot staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs! 

Kwaliteitsonderhoud bij u om de hoek!

BestDrive Aarschot gebruikt diagnoseapparatuur en-software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch! 

Wat kunnen we allemaal voor u doen? 

Onderhoud

BestDrive garandeert een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Lees meer

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Lees meer

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Lees meer

Ruitenwissers

Ruitenwissers lijken een detail, maar kennen niettemin een impact op uw veiligheid. Goede zichtbaarheid is een essentieel gegeven om te kunnen anticiperen op de gevaren van de weg.

Lees meer

Remmen

Samen met de banden en ophanging, vormt het remsysteem een van de belangrijkste onderdelen van uw voertuig. Een goede werking ervan is essentieel voor uw veiligheid en die van uw passagiers.

Lees meer

Schokdempers

Schokdempers absorberen oneffenheden in de weg en bezorgen zowel bestuurder als passagiers een maximum aan comfort. Maar dat is niet alles!

Lees meer

Uitlaat

De uitlaat stuurt de verbrandingsgassen van de motor naar buiten. Het is een soort van schoorsteen om de uitlaatgassen te ventileren. De uitlaat helpt uw motor en werkt op twee verschillende manieren. Het gel…

Lees meer

Batterijen

Tegenwoordig wordt de autobatterij die niet enkel en alleen gebruikt om de motor op te starten. De batterij is uitgegroeid tot een krachtpatser die stroom levert aan alle elektronische onderdelen. Tot 40% van…

Lees meer


Bosch zit in elke auto

Bosch zit in elke auto, dus ook in die van u! Wist u dat de meeste auto's voor meer dan 70% uit Bosch-onderdelen bestaan? Bosch is wereldwijd de grootste leverancier van technische systemen, zoals  ABS, ESP en start/stop-systemen. Maar ook op het gebied van auto-onderdelen, zoals bougies, remmen, ruitenwissers en accu's is Bosch marktleider. Onze monteurs werken voornamelijk met Bosch- onderdelen en diagnoseapparatuur en krijgen alle informatie rechtstreeks van Bosch zelf. Uw auto is dus, voor welk probleem dan ook, bij ons in goede handen!

Voordelen van AutoCrew op een rijtje

Bereik ons

 016/55.35.10
 016/55.35.19
 aarschot@bestdrive.be
 Nieuwlandlaan 17-19,
3200 Aarschot
Maak een afspraak online
Bekijk op google maps