Aarschot Banden Center wordt BestDrive Aarschot

Aarschot Banden Center wordt BestDrive Aarschot

Sinds oktober 2017 is de bandencentrale in Aarschot, voor velen gekend als Aarschot Banden Center, veranderd in BestDrive Aarschot. Het gebouw kreeg ondertussen een nieuwe look. De centrale is de eerste van elf servicepunten, die de komende twee jaar omgetoverd worden tot garages waar u terechtkan voor banden én compleet wagenonderhoud. In samenwerking met Bosch – AutoCrew wordt de technische kennis in de werkplaats en aan de balie opgekrikt. BestDrive voorziet met de steun en kracht van bandenfabrikant Continental servicepunten met vernieuwde infrastructuur waar een aangename klantenbeleving centraal staat. BestDrive biedt u jaren ervaring en haar medewerkers staan klaar om u met kennis van zaken optimaal te kunnen bedienen.


BestDrive Aarschot: wij zorgen voor uw banden én het onderhoud van uw wagen


BestDrive & AutoCrew

Voortaan kan u in BestDrive Aarschot terecht voor het onderhoud van uw auto. AutoCrew, de werkplaatsformule van Bosch staat voor kwaliteit. Alle automerken en alle voertuigen (berlines, suv’s, 4X4’s en bestelwagens) zijn welkom en u kan bij ons terecht voor het klaarmaken voor de technische keuring, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. BestDrive Aarschot staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

Autocrew: kwaliteitsonderhoud mét garantie

BestDrive Aarschot gebruikt diagnoseapparatuur en-software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

- Koop uw banden online: www.shop.bestdrive.be
- Ontdek alles over onze samenwerking met AutoCrew (Bosch) hier
- Ons team staat nog altijd voor u klaar, u kan ons contacteren per telefoon of mail